Narancssárga I. Óvoda  

Nyárindító Kerti Parti

a Narancssárga Óvodában 2024. június 14- én, 15 órától

Narancssárga I. Óvoda

A Narancs Óvoda gyönyörű zöld környezetben létesült a Tököli Parkerdő, a Ráckevei Dunaág és a Szigethalmi Családi Vadaspark közelében.

Az óvoda jól felszerelt, modern, nagy tornateremmel és 2 fejlesztőszobával rendelkezik. Az udvaron korszerű játékeszközök biztosítják a gyerekek mozgásigényének kielégítését, a fedett teraszokon minden évszakban van lehetőség az elmélyült játékra. A játszóudvaron kívül fákkal gazdagon telepített ún. Kerekerdő szolgálja a gyerekek természetszeretetének és -ismeretének megalapozását, itt található a madárbarát kertünk is, illetve ZÖLD ÓVODA címmel is jeleskedhetünk. Fontosnak tartjuk a szelektív hulladékgyűjtést is, melybe a családokat is bevonjuk. Ez is mutatja, hogy óvodánk kiemelt figyelmet szentel a környezetvédelemre, a természetvédelemre.

Tevékenységeink megvalósítása mellett- melyeket projektben tervezünk- a hagyományok őrzésére, a jeles napok, "zöld ünnepek" megrendezésére nagy hangsúlyt fektetünk. Tapasztalatunk, hogy ez nagyon jó hatással van a közösségi élet alakulására.

Óvodánk adottságait tekintve jól felszerelt és modern, csoportszobáink világosak, tágasak. Nagy, tágas jól felszerelt tornateremmel is rendelkezünk, melyet a testnevelésen és a Bozsik programon kívül egyéb rendezvények megtartására is használunk. Bábelőadásokat szervezünk, különböző fórumokat, de a délutáni külön óráknak is helyet ad.

Kiemelt feladatként kezeljük a gyerekek sokoldalú személyiségfejlesztését, ezért az élményszerző és tanulási tevékenységeken túl alternatív programok szervezésének is helyt adunk, mint pl. korcsolya, angol, hittan, jóga; tágas tornatermünkben pedig: foci, judo, akrobatikus torna, modern tánc, valamint a Mozgáskotta módszerét is bevezettük a testnevelés foglalkozásokba. Emellett Bozsik programok, egyéb rendezvények, bábelőadások részesei is lehetnek itt a gyermekek.

A tehetséggondozás keretein belül Sakkjátszótér elnevezésű program zajlik.

Intézményünk modern hangulatú, ahol gyerekek, szülők és a dolgozók is egyaránt jól érzik magukat, munkánkat igyekszünk magas színvonalon végezni. Tisztában vagyunk saját értékeinkkel, erősségeinkkel, emberileg nyitott, együttműködő, innovatív közösség vagyunk, s ezt felhasználva segítjük egymást. 

Tagóvoda vezető: Begyik Eszter


2315 Szigethalom, Rákóczi utca 145. 

Telefonszám: 06(24)407-609
Mobil: 06(70)938-9797


Szabadidős tevékenységek:

Judo:

A foglalkozást tartja: Papp Erzsébet

A foglalkozás időpontja: hétfő és szerda


Fit Dance Se: 

Vezető: Molnár Szilvia 

Akrobatikus óvodás torna és tánc hétfőtől csütörtökig

Református Bibliaóra:

A foglalkozást tartja: Horváth- Farkas Klára
A foglalkozás időpontja: szerda


Ovifoci

A foglalkozást tartja: Molnár Katalin

A foglalkozás időpontja: péntek

Angol

A foglalkozást tartja: Szabó- Tari Anna

A foglalkozás időpontja: kedd

Katt a hírekre!